СПОРТЕН ПРАЗНИК - 21.03.2012 г. проведен в месността "Шилигарника"

  На 21.03.2012 г. се проведе заплануваният спортен празник на Професионална лесотехническа гимназия ”Н.Вапцаров” гр.Банско.
  Датата съвпадна с идването на Пролетта, а хубавото време допринесе за добрата организация и зареди ученици и учители с още по-голям ентусиазъм за участие в мероприятието. В празника взеха участие ученици от всички класове на гимназията – 9, 10, 11 и 12 клас.
  Проведени бяха състезания в забавните дисциплини: теглене на въже и скачане с чували. Най- ентусиазираните станаха първи, а това бяха най-малките –учениците от 9 „а” клас. Градусът на емоциите се повиши след като сили премериха и учителите помежду си, а след това се изправиха и срещу сборен ученически отбор.


                   n11    n12


Кулминацията на празника беше случайната среща с момчетата и момичетата от националния отбор по борба, със световната шампионка Станка Златева и техния треньор Симеон Щерев, които също премериха сили срещу сборния отбор на Горския техникум. За огромно учудване и наша радост отборът на борците подаде под напора на учениците. Въодушевени от победата над националите, учениците от ПЛТГ отправиха предизвикателство към провеждащите в съседство своя спортен празник възпитаници на ПГЕЕ - гр.Банско. Респектирани от мощта на бъдещите „горски царе” ,учениците от ПГЕЕ не посмяха да се изправят срещу отбора на Професионалната лесотехническа гимназия.
  Всички участници бяха наградени с пътуване до връх Рошков чукар със седалковия лифт .На победителите бяха връчени награди от директора г-н Баряков . Денят донесе много радост и положителни емоции , а събитието бе запечатано с множество снимки за спомен.


               n13   n14
 ‹‹‹  Обратно
info-102004@edu.mon.bg
d
 » Начало » История » Специалности » Прием » Галерия » База » За контакти
 ♦ Още информация
 
 » ДЗИ ,  НВО
 » Life@EDU
 » Уч. програма
 » Проекти
 » Връзки
 » Клубове
 » Новини
logo
pltg-vhod


НОВИНИ

alt