Ученици от ПЛТГ  участваха в мебелно изложение в Министерството на земеделието и храните


   През първата седмица на месец април, в рамките на седмицата на гората, Министерството на земеделието и храните организира изложба конкурс на изработваните в професионалните гимназии в областта на горското стопанство и хранително-вкусовата промишленост в системата на МЗХ продукти и произведения.

  Участие в изложението, което се състоя на 04.04.2014 г., взеха ученици от ПЛТГ „Н.Вапцаров“, гр.Банско от клубовете „Естетика“ и „Препариране и оценка на ловни трофеи“ и от ателие „Млад дърворезбар“, сформирани като извънкласни и извънучилищни дейности по проект BG051PO001-4.2.05-0001 „Да направим училището привлекателно за младите хора“, с изготвени от тях изделия.

   Инж. Веселин Райчев – главен секретар на Изпълнителна агенция по горите, връчи индивидуалните награди от името на агенцията.
   III място
за индивидуално представяне спечели възпитаникът ни от IХб клас – Костадин Янчовичин. Плакет на МЗХ и грамота за училището бяха връчени на директора на гимназията – инж.Димитър Баряков.

   Целта на екипа на Министерството беше възраждане на станалата преди години традиция за представяне на таланта и професионалните възможности на младите хора, обучавани в българските училища, да стимулира желанието и амбициите за изява на техните творчески способности чрез представяне на произведените в процеса на обучение изделия.


    
           mebizl


  ‹‹‹  Обратно
info-102004@edu.mon.bg
d
 » Начало » История » Специалности » Прием » Галерия » База » За контакти
 ♦ Още информация
 
 » ДЗИ ,  НВО
 » Life@EDU
 » Уч. програма
 » Проекти
 » Връзки
 » Клубове
 » Новини
logo
pltg-vhod


НОВИНИ

alt